Event header image

Tillsammans är vi mer - sparring för turismföretag

2.3.2023 16:00

Online

Tillsammans är vi mer!

Välkommen med på ett utbildningstillfälle för turismföretag, där huvudtemat är turismsamarbete, nätverk och partnerskap.

Resultaten från ett fungerande turismsamarbetet är något som gynnar oss alla. De går smidigare att tillsammans få turister till regionen än att alla försöker på egen hand. Många turismprodukter och -paket kräver också olika tjänsteleverantörer – ofta även över kommun-, bransch- och landsgränser.

 

Vi håller utbildningens teoridel lätt och fokuserar på praxis och  och rekommendationer, med betoning på olika exempel och utvecklingsperspektiv.

Som ett resultat av utbildningen kommer företaget att få en egen nätverks- och samarbetscanvas som ska ge riktlinjer för hur företaget kan utveckla sina samarbeten.

 

På utbildningen går vi igenom bl.a. följande:

  • Olika motiveringar, skäl och konsekvenser för samarbete inom turismbranschen
  • Nätverk mellan olika företag, regionala och nationella samarbetsmodeller och partnerskap
  • Företagets affärsmodell, värdekedja och kundupplevelse ur samarbetsperspektiv
  • Hållbart samarbete
  • Stegen för framgångsrikt samarbete och nätverkande: varför, vad, hur och med vem
  • Exempel från verkligheten


Som utbildare fungerar Juha Sorjonen, kundansvarig på Avidly och medlem i Visit Finland Academy. 

Utbildningen hålls online på finska. Länken skickas till alla anmälda dagen innan evenemanget. Utbildningen spelas in och kan ses 4 veckor efter. Vi rekommenderar ändå att vara på plats under livesändningen 😊

 

Din anmälan vill vi ha senast tisdag 28.2.

 

I samband med denna samarbetsutbildning ordnar vi också Turismens Företagsträff i Karis 9.3 kl. 17-20. Turismens Företagsträff vänder sig till företag som fungerar inom turismbranschen och som söker samarbetspartners. Träffen är också till för dem som på något sätt vill samarbeta med eller har något att erbjuda turismföretag i västra Nyland.

 

Som arrangör fungerar Novago Företagsutveckling Ab och Welcome II -tjänsterna i samarbete med Eija Sairanen, restonomstuderande, XAMK. Att organisera utbildningen är en del av Sairanens examensarbete.

Evenemanget har avslutats.

Tid

Börjar:  

2.3.2023 16:00

Slutar:  

2.3.2023 19:00

Lägg till evenemanget i din kalender

Plats

Online


Arrangör

Alexandra Stoor

044 700 4199

alexandra.stoor@novago.fi

Oikotie 8, 10600 Tammisaari