Tapahtuman oletuskuva

Suosittelumarkkinointi (UGC) - online koulutus

9.11.2023 10:00

Online

Suosittelumarkkinointikoulutus

Haluatko oppia, kuinka maksimoida yrityksesi näkyvyys ja vetovoima hyödyntämällä asiakkaidesi tuottamaa sisältöä?

Nykyajan matkailijat luottavat vahvasti toisten matkailijoiden jakamaan sisältöön – olipa kyseessä sitten valokuva, arvostelu tai blogikirjoitus. Tämän tyyppinen sisältö, tunnettu myös nimellä User Generated Content (UGC), on erittäin tehokas työkalu matkailualan markkinoinnissa.

 

Mitä koulutuksessa opitaan?

  • Suosittelumarkkinoinnin perusteet: Mikä se on ja miksi se on tärkeää matkailualalle
  • Matkailijan Polku: Tutustumme siihen, miten voit hyödyntää asiakkaiden tuottamaa sisältöä matkailijan koko polun ajan – alkaen haaveiluvaiheesta ja päättyen matkan jälkeiseen aikaan
  • Parhaat käytännöt: Kuinka hyödyntää suosittelumarkkinointia eri kanavissa ja eri tavoin
  • Käytännön esimerkit: Esittelemme case-esimerkkejä, jotka auttavat ymmärtämään, kuinka eri yritykset ovat onnistuneet hyödyntämään UGC:tä

Osallistujille annetaan myös ennakkotehtävä, jonka tarkoituksena on herättää ajatuksia ja valmistautua koulutuksen sisältöön.

Koulutus on tarkoitettu jokaiselle matkailualan yrittäjälle, joka haluaa parantaa yrityksensä markkinointistrategiaa ja ymmärtää, kuinka asiakkaiden tuottama sisältö voi toimia yrityksen hyväksi.

 

Paikka: Online, Teams

Aika: to 9.11 klo 10-12

Koulutus on suomeksi ja se tallennetaan.

 

Kouluttaja Marjo Ranta-Irwing, Blueberry Consulting Oy, on matkailualan kansainvälisen markkinoinnin ja kaupankäynnin ammattilainen. Hänellä on laaja kokemus kansainvälisestä matkailusta sekä myynnin että markkinoinnin osalta, ja monipuolinen tausta on antanut hänelle syvällisen näkemyksen alan haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

 

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   9.11.2023 10:00
Päättyy:   9.11.2023 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Online


Lisätiedot