Event header image

Kommunikation i sociala medier - online utbildning för turismföretag

27.11.2023 14:00

Hur maximerar man fördelarna med sociala medier i marknadsföring?

Novagos Welcome II -tjänster ordnar en utbildning som fokuserar på hemligheterna bakom kommunikation i sociala medier och dess effektiva användning inom turismbranschen.

Sociala medier är idag en av de mest effektiva kanalerna för att nå potentiella kunder och skapa långsiktiga relationer med dem. I den här utbildningen får du klara riktlinjer för hur du kan kommunicera i sociala medier med din egen personliga och tilltalande stil, på ett målinriktat och effektivt sätt.

 

Utbildningens innehåll:

  • Hemligheten med sociala medier: Vi utforskar vad som fungerar och vad som inte fungerar på sociala medier. Du får förståelse för hur människor agerar i sociala medier och hur du som företagare kan fungera målinriktat och effektivt.
  • De viktigaste lärdomarna när man skapar en strategi och plan för sociala medier: Du lär dig att skapa en tydlig och fungerande plan för social medier som hjälper dig att hålla dig på rätt spår och nå dina uppsatta mål.
  • Praktiska övningar: Under utbildningen kommer vi att göra både mindre och större övningar, gjorda för att inspirera och uppmuntra dig att hitta ditt eget sätt att kommunicera i sociala medier.

Vi fokuserar främst på organisk kommunikation i sociala medier, och betald annonsering tas inte upp under utbildningen.

Utbildningen är avsedd för alla turismföretagare som vill förstå och använda sociala medier mer effektivt i sin marknadsföring.

 

Plats: Online, Teams

Tid: mån 27.11 kl. 14-16.30

Utbildningen går på finska och kommer att spelas in.

 

Utbildaren Laura Johansson, Lvngroom, har växt upp i en företagarfamilj som var och fortfarande är verksam inom turistsektorn i Åbolands skärgård. Hon har också utbildat turismföretagare från olika regioner vid flera tillfällen och hennes utbildningsstil har varit mycket uppskattad.

 

Välkommen med för att lära dig och bli inspirerad!

Evenemanget har avslutats.

Tid

Börjar:  

27.11.2023 14:00

Slutar:  

27.11.2023 16:30

Lägg till evenemanget i din kalender