Tapahtuman oletuskuva

Someviestintä - online koulutus matkailuyrityksille

27.11.2023 14:00

Online

Miten maksimoida somen hyödyt markkinoinnissa?

 Novagon Welcome II -palvelut järjestää koulutuksen, joka keskittyy someviestinnän saloihin ja sen tehokkaaseen hyödyntämiseen matkailualalla.

Sosiaalinen media on nykyään yksi tehokkaimmista kanavista tavoittaa potentiaaliset asiakkaat ja luoda pitkäaikaisia suhteita heihin. Tässä koulutuksessa saat selkeät opit, kuinka voit tehdä someviestintää omalla persoonallisella ja houkuttelevalla tyylillä, sekä tavoitteellisesti ja tehokkaasti.

 

Koulutuksen sisältö:

  • Sosiaalisen median salaisuudet: Tutustumme siihen, mikä somessa toimii ja mikä ei. Saat ymmärryksen siitä, miten ihmiset toimivat somessa ja miten yrittäjänä voit toimia tavoitteellisesti ja tehokkaasti.
  • Somestrategian tärkeimmät opit ja somesuunnitelman tekeminen: Opit laatimaan selkeän ja toimivan somesuunnitelman, joka auttaa sinua pysymään oikealla polulla ja saavuttamaan asettamasi tavoitteet.
  • Käytännön harjoituksia: Koulutuksen aikana tehdään pieniä ja isompia harjoituksia, jotka on suunniteltu innoittamaan ja inspiroimaan sinua löytämään oman tapasi viestiä somessa.

Keskitymme pääasiassa orgaaniseen someviestintään, eikä maksettua mainontaa opeteta koulutuksen aikana.

Koulutus on tarkoitettu kaikille matkailualan yrittäjille, jotka haluavat ymmärtää ja hyödyntää somen voimaa tehokkaammin markkinoinnissaan.

 

Paikka: Online, Teams

Aika: ma 27.11 klo 14-16.30

Koulutus on suomeksi ja se tallennetaan.

 

Kouluttaja Laura Johansson, Lvngroom, on itse kasvanut yrittäjäperheessä, joka oli ja on edelleen matkailualalla Turunmaan saaristossa. Hän on myös kouluttanut moneen otteeseen eri alueiden matkailuyrittäjiä ja hänen koulutustavastaan on pidetty tosi paljon.

 

Tervetuloa oppimaan ja inspiroitumaan!

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

27.11.2023 14:00

Päättyy:  

27.11.2023 16:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Online